• 54713e41
  • f56ec3
  • 380b06

welcome kanggo kita perusahaan

Weifang Xinhengda Machine Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2005, gedhe-ukuran jotosan ngecor mesin Produsèn profesional. Iku kang dumunung ing Provinsi Shandong Weifang City ayu. Kita wis dikembangaké teknologi majeng 1-10000L gedhe-ukuran Multilayer jinis accumulator mesin jotosan ngecor ing tingkat anjog domestik. Mesin kita bisa gawé barel kimia, nawakke banyu, nawakke meksa, tank perawatan Water , pallet, Toys, lalu lintas dalan tong minyak lan macem-macem liyane produk jotosan ngecor ...


Tampilan Online Chat!