• 54713e41
  • f56ec3
  • 380b06

ngabagéakeun ka parusahaan urang

Weifang Xinhengda Mesin Co., Ltd. didirikan dina 2005, hiji ageung-ukuran niup molding mesin produsén profésional. Hal ieu lokasina di Propinsi Shandong Weifang Kota nu geulis. Kami geus dimekarkeun téhnologi canggih tina 1-10000L badag-ukuran multilayer tipe accumulator mesin niup molding di tingkat anjog domestik. Mesin kami bisa ngahasilkeun tong kimia, bak caina, bak tekanan, tank perlakuan Cai , Usuk, Toys, lalulintas jalan laras na rupa lianna produk niup molding ...


WhatsApp Online Chat!