IBC tank mesin niup molding

Pondok Description:

screw The adopts design IKV, kalawan potency tinggi ngalembereh kana pastikeun bahan sumur dicampur.

SKJ 1000L Full Plastik otomatis mesin niup molding


  • FOB Harga: US $ 100,000-300,000 / Siapkeun
  • Min.Order kuantitas: 1 Siapkeun / susunan
  • Suplai Kamampuhan: 20 Siapkeun / susunan per Taun
  • Rincian bungkusan: bungkusan ditangtoskeun pikeun perjalanan
  • Port: Qingdao
  • Kalungguhan Time: 100 dinten nalika anu ditampi deposit Anjeun
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Whatsapp & mobile: +8615866170868
  • jéntré produk

    Tags produk

    IBC mesin niup molding

    screw The adopts design IKV, kalawan potency tinggi ngalembereh kana pastikeun bahan sumur dicampur.
    Kontrol frékuénsi -Adopt tina sistem motor pikeun ngurangan konsumsi kakuatan.
    -Adopt ketebalan Parison controller Moog 100 titik, sangkan ketebalan malah jeung ngaluyukeun beurat tank dina bentang badag.
    -Fully otomatis, gampang beroperasi, dua awéwé bisa beroperasi mesin, sakabeh jalur produksi kedah 3 atanapi 4 jalma wungkul.
    Output -High versus Roto molding mesin
    bahan baku -Save 25% - 35% versus tanghi Roto.
    Lalawanan dampak -Perfect versus tanghi Roto.
    Lapisan -Multi ko-Tonjolan.
    -The panangan mékanis tiasa nyandak kaluar produk otomatis.

    1, Ngaran Produk

    SKJ 1000L Full otomatis Plastik  niup  molding  mesin

    2, bijil

    CE

    2, Istilah pamayaran

    30% sateuacanna mayar ku T / T, baki bakal dibayar ku T / T dina tetempoan sanggeus mariksa mesin prdered saméméh ongkos.

    4, waktos Taliwang

    2 bulan sanggeus nampi titipan

    5, bungkusan

    Dua 40OH.

    6, Instalasi na jaminan

    Simkuring nyandak jawab debugging tina mesin sarta sakabeh molds saméméh kiriman. Insinyur Masang mesin jeung latihan pagawe di situs customer urang.

    7, Penjaminan

    jaminan 1 sataun sanggeus instalasi keur mesin sarta molds.

    8. Out nunda

    Lapisan hiji pamakéan aluminium  kapang 16pieces / h

    Lapisan ganda migunakeun aluminium  kapang 18 lembar / h

    Baja kapang 14pieces / h

    9. Harga

    model

    harga

    Opat tipe umum lapisan tunggal orientasi tegak 

     

    Opat tipe umum lapisan ganda orientasi tegak

     

    Genep orientasi tegak dedicated tipe lapisan tunggal 

     

    Genep orientasi tegak dedicated tipe lapisan ganda

     

    IBC 1000 kapang baja (PPN Dunya)

     

    IBC 1000  aluminium  kapang (Qinchuan)

     

    IBC 1000  aluminium  kapang  (Huafeng)

     

    10, spésifikasi

    I. Kondisi ngagawekeun

        Envionment ngagawekeun

    Indoor, ventilated

    Sasak ≥9m jangkungna bango

    10cm Plant yayasan ≥10cm Beton

         Jadi ulah aya lapangan magic

         gelar asor ≤90%

         hawa indoor 0-45 ℃

       kakuatan Sumber

         3-fase 4 kawat 50Hz, 380V-415V

       cooling Cai

       suhu cai ≤20 ℃

       Pore ​​water ≥0.3Mpa

        konsumsi cai 50T / H

       hawa Sumber

         sumber hawa 0.8Mpa tekanan

         tekanan hawa pikeun produk ngabentuk 0.2-0.4 Mpa

       Bahan atah

           HDPE / HMW-HDPE

     

         Ihtisar 

       

       barang

     

    1

        Extruder

    Lapisan tunggal: 150MM

    Lapisan ganda: 110MM * 2

    Tinggi efisiensi screw

    2

       sirah paeh mesin

    Hiji lapisan: ACCUMULATOR kapasitas 40L

    Lapisan ganda: ACCUMULATOR kapasitas 40L

    3

        Clamping Unit

              3 lembar tipe clamping Unit kalawan 2 tarikan bar

    4

       mesin kotakna

         Pigura mesin jeung lift

    5

         bastian bahan

                    

    6

       niup Unit

         korsi multifungsi niup

    7

        Robert

          robot adjustable

    8

         System hidrolik

              + Delta servo utama Unit hidrolik sarta ketebalan Besar kontrol Unit hidrolik leutik

    9

           System Pneumatic

            

    10

         System listrik

       Sistim listrik purwakarta Siemens purwakarta

    11

         kakuatan

     

    12

         Mesin Diménsi (L x W H x)

    Opat tipe umum orientasi tegak: 8 * 4 * 6.3M

    Genep tipe dedicated orientasi tegak: 14 * 4 * 6.3M

    13

         mesin Beurat

    Opat tipe umum orientasi tegak lapisan tunggal: 28TON

    Opat orientasi tegak tipe umum lapisan ganda: 32TON

    Genep dedicated tipe orientasi tegak lapisan tunggal: 45TON

    Genep orientasi tegak dedicated tipe lapisan ganda: 50TON

    14

         Pange produk

    Opat tipe orientasi tegak umum: 820, 1000, 1200 tank ICB na 200-1000L tank nangtung 

    Genep tipe orientasi tegak dedicated: 820, 1000, 1200 IBC tank

    15

        lebur Kamampuh

    Lapisan tunggal: ≈350KG / H

    lapisan ganda: ≈500KG / H

    16

         lapisan

    Lapisan hiji: 1 Lapisan

    lapisan ganda: 1-2 lapisan

     

        Extruder

         Screw jeung Laras

        screw diaméterna

    Lapisan tunggal: 150MM

    lapisan ganda: 110MM * 2

    Tinggi efisiensi screw

         Screw L / D

    30: 1

         screw Bahan

    38CrMoAl

         laras Bahan

    38CrMoAl

         Motor na Inverter nyetir

           motor Brand

    Siemens

         kakuatan

    Lapisan tunggal: 160KW

    lapisan ganda: 110KW * 2

        Inverter

    ABB

        gear Box

       merek

    GUOMAO

    model

    Lapisan tunggal: 375

    lapisan ganda: 330

    Cooling cai Unit

           Dipisahkeun exchanger panas

         hawa Control

        pamanas

         tuang Aluminium

        Parabot pemanasan

    Lapisan tunggal: 8 zone

    lapisan ganda: 7 * 2 zone

         pemanasan daya

    Lapisan tunggal: 40KW

    lapisan ganda: 63KW

         Cooling Hoses Desain

          , Kalawan manifold, beberes na moal meungpeuk jalan.

         cooling System

       ,     

     

         sirah paeh mesin 

       Accumulator

          gaya

    modél Accumulator

    modél Accumulator

         jilid

    40L / 30KG

       material

    38CrMoAl & 45 # waja

        liang mudal

           samping dipasang liang mudal

            Bahan ngadorong sarta ketebalan Control Silinder

       model

           . 2-di-1 silinder pikeun bahan ngadorong jeung kontrol ketebalan

         tekenan gawe

    ≤16 mpa

         Suhu bisa dipake

    ≤70 ° C

         Unit kontrol hawa minyak

         , Plat cai-leuwih tiis, pangurangan hawa, ngajaga silinder gawé bareng hawa alus

          Maot Pin na Core Pin

       material

    45 # waja

       ukuran

    produk cocog

         hawa Control

          pamanas Style

           ring pemanasan keramik efisien tinggi

       kakuatan

      : 60KW

      : 75KW

     

        Clamping Unit

       unit Style

     

              3 lembar tipe clamping Unit kalawan 2 tarikan bar

        Board Clamping

         dewan Tipe

           , Multi-Baris screw template, gampang clamp ngaropéa

         Platen Ukuran

    H1700 x W1500

         Waktos Antara Platens

    800-2400MM

       material

    45 # waja & A3 baja

         Clamping Silinder

         tekenan gawe

    ≤21mpa

       Clamping Angkatan

    1000KN

         Kapang ngarobah Unit

         nyetir Tipe

       hidrolik

         pindah Jarak

    1600

     

          Mesin kotakna jeung Panémbong 

          2nd floor Platform lift

          material

      baja tuang

         stroke

    500MM

       kakuatan

    Opat tipe umum orientasi tegak: 2.2kw

    Genep tipe dedicated orientasi tegak: 5.5KW

           Reducer Rasio

    29

    XINHENGDA

     

     

         Sistim dahar bahan

       

       ngetik

    Spring atawa hawa modél

       kakuatan

    modél semi: 1.5KW 6    

    Modél hawa: 2HP-1.5KW

     

       korsi niup

          korsi niup lima fungsi

    XINHENGDA

       500MM.Five fungsi: niupan hawa jeung nyapekeun, bahan sealing, bahan manjang, luhur jeung ka handap, silinder ngaluyukeun rentang 500MM, posisi horizontal nyaluyukeun

     

         robot 

            opat functionrobot

    XINHENGDA

       Fungsi: pindah ka hareup / balik, deukeut jeung buka, cooling cai, jangkungna nyaluyukeun.

     

         sistim hidrolik

        stasiun hidrolik

          Tumpukan-up sysytem hidrolik

      40% Delta Delta servo station.1 hidrolik. waktos respon sistem hidrolik pondok, 2. hydrauilc kanaékan tekanan gancang, 3, Nyimpen leuwih ti 40%

         Badag pompa & Unit klep

         Ukuran tank minyak

    1000 L

         , Metoda cooling

           

         metoda kontrol

        kontrol servo

       motor

          motor servo délta

       Pompa & klep

        Yuken

           Unit témbok kontrol ketebalan

         metoda kontrol

          kontrol klep Servo

       motor

         WANNAN motor 7.5KW

       Pompa & klep

        brand Taiwan

        Tekanan Panyimpenan Alat

           brand kawentar Cina

     

         sistim Pneumatic

         System Pneumatic

         Stasion Pneumatic misah

         valves pneumatic aya di stasiun sarua, merenah pikeun maintainance jeung operasi.

        Pneumatic klep

              

     

           System Control listrik 

         Control listrik

    purwakarta

    Siemens

        Layar cabak

       Proface Japan

          Screen Multi Basa Operasi

        basa lokal Cina + Inggris + Palanggan urang

            Contactor jeung breaker

    Siemens

           Tegangan Low Bagian Electronic séjén

    Chint

           Program hawa Control

            Puncak shifting jeung Métode Élmu sarta kutang

     Purwakarta calakan pemanasan pikeun ngurangan pamakéan énérgi

              Élmu sarta Téknik kontrol ku RSS

    RSS .Schneider Numutkeun kaayaan nu sabenerna. Mun nasabah anu dina rentang hawa nu leuwih panas, urang bakal make hiji AC contactor.Because RSS di lingkungan hawa tinggi Gampang karuksakan.

         Témbok kontrol ketebalan

            Sumbu ketebalan arah controllor

       MOOG 200 titik    

     

    Low-voltage aparatur

    SIEMENS

    PNEMATIC

    Cina TOP brand AND SMC Japan

    komponén hidrolik

    YUKEN

    ngecap

    DICHTOMATIK Jerman jeung Taiwan brand

    screw motor

    SIEMENS

    deukeutna pindah

    OMRON

    purwakarta

    SIEMENS OR GEFRAN

    hawa kontrol

    SIEMENS OR GEFRAN

    LAYAR CABAK

    PROFACE jepang atawa GEFRAN

    LINEAR GUIDEWAY

    HIWIN Taiwan

    System témbok THINKNESS CONTRAL

    MOOG OR GEFRAN

    CONVERTERS frékuénsi

    ABB (AC550)

    réduksi Box

    GUOMAO

    skala éléktronik 

    GEFRAN ITILY 

    SERVO System (konfigurasi baku)

    SERVO OLI Motor

    Megapolitan Taiwan

    SERVO CONTRAL

    Megapolitan Taiwan

    SERVO minyak pompa

    SUMITOMO Japan

     

    Énergi konsumsi: lapisan hiji

    Tonjolan motor POW.

        

    160KW

    160KW

    Minyak pompa kakuatan

       

    45KW

     

    SERVO pompa kakuatan

        

    7.5KW

    Misah pikeun PARISION kontrol

    Laras pemanasan kakuatan

        

    40KW

     

    Sirah panas kakuatan

          

    60KW

    Maot pemanasan misah

    Cooling kipas kakuatan

        

    1 KW

    0.125KW * 8

    kakuatan total

       

    313.5KW

    Pikeun sakabéh énergi konsumsi nu didaptarkeun di luhur

    konsumsi rata

        

    150KW

    Pikeun normal digawé sacara otomatis

     

    Énergi konsumsi: lapisan ganda

    Tonjolan motor POW.

        

    110KW * 2

    220KW

    Minyak pompa kakuatan

       

    45KW

     

    SERVO pompa kakuatan

        

    7.5KW

    Misah pikeun PARISION kontrol

    Laras pemanasan kakuatan

        

    63KW

     

    Sirah panas kakuatan

          

    75KW

    Maot pemanasan misah

    Cooling kipas kakuatan

        

    1.75KW

    0.125KW * 14

    kakuatan total

       

    412.25W

    Pikeun sakabéh énergi konsumsi nu didaptarkeun di luhur

    konsumsi rata

        

    180KW

    Pikeun normal digawé sacara otomatis





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!